Verzending

Verwerkingstijd van de zending

Alle bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen verwerkt. Bestellingen worden niet verzonden of geleverd in het weekend of op feestdagen. Als we te maken hebben met een hoog volume van bestellingen, kunnen verzendingen worden vertraagd met een paar dagen. Houdt u rekening met extra dagen voor de levering. Als er een aanzienlijke vertraging optreedt bij de verzending van uw bestelling, zullen wij contact met u opnemen via e-mail of telefoon.

Verzendtarieven & geschatte bezorging

Verzending is altijd gratis, terwijl de huidige levertijden ongeveer 7-14 werkdagen zijn als gevolg van de huidige situatie. Typisch, zijn de verzendtijden 5-8 werkdagen.

Bevestiging van verzending & bestelling volgen

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending met uw trackingnummer(s). Het trackingnummer is binnen 72 uur actief.

Douane, heffingen en belastingen

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douanerechten en belastingen die op uw bestelling worden geheven. Alle kosten die tijdens of na de verzending worden opgelegd, zijn de verantwoordelijkheid van de klant (tarieven, belastingen, enz.).

Voor alle andere informatie of verzoeken, kunt u altijd contact met ons opnemen via de "Contacteer ons" pagina.